Our philosophy and services

We are here for you – not the other way around.

SPC (Scandinavian Property Center) will give you, our client, a higher level of integrity, loyalty, honesty and services than what is custom in today’s real estate market in Costa del Sol.

We will strive to create the same solid foundation of information as you are used to having when buying real estate in your own country.

We want you as a Scandinavian client to experience the same level of seriousness, dedication and upright honesty when buying or selling real estate here in Spain as you would get buying or selling a property in your own country.

Some testimonials;

Anders Munch (DK) reviewed SPC – Scandinavian Property Center — 5 stars on FaceBook December 17, 2014
Skal du have topprofessionel og helt igennem seriøs rådgivning hvis du/I vælger, at købe/investere i ejendom på Solkysten – så findes der kun et valg – Thomas fra SPC. MVh. Anders

Sverre Kristian Bergstrøm (NO) reviewed SPC – Scandinavian Property Center — 5 stars on FaceBook November 16, 2015
Hyggelig og profesjonelt!

Hanne Bjerknes (NO) reviewed SPC – Scandinavian Property Center — 5 stars on FaceBook February 25, 2016
Veldig fornøyd. Forstod hva vi var ute etter. Profesjonelle og god oppfølging. Anbefales

Gro Lyng-Jørgensen (NO) reviewed SPC – Scandinavian Property Center — 5 stars on FaceBook March 21, 2016

Erik Wergeland (NO) reviewed SPC – Scandinavian Property Center — 5 stars October 8, 2016
Personlig oppfølging av norske eiendomsmeglere som kjenner den spanske markedet godt. Her blir du ivaretatt og fulgt opp hele veien frem til du har bestemt deg for hva du vil, uten forpliktelser. En trygg og god måte å kjøpe et feriested i Spania på. Anbefales på det sterkeste.

Hans-Martin Hallberg (NO) reviewed SPC – Scandinavian Property Center — 5 stars on FaceBook October 9, 2016
Norsk eiendomsmegler som har tatt med seg de beste kvaliteter til Spania. Oppfølging og dedikasjon helt til døren. That’s how we like it!

Nina Brevik Olsen (NO) reviewed SPC – Scandinavian Property Center — 5 stars on FaceBook January 27, 2017

Madelene Thyrén Halling (SE) reviewed SPC – Scandinavian Property Center — 5 stars on FaceBook March 2, 2017

Uno Brevik Olsen (NO) reviewed SPC – Scandinavian Property Center — 5 stars on FaceBook March 2, 2017

Gerhard Gerhardsen (NO) reviewed SPC – Scandinavian Property Center — 5 stars on FaceBook July 10, 2017
Vi har ved hjelp av SPC nettopp kjøpt en leilighet i Elviria nær Marbella. Jeg kan ikke få fullrost Thomas Mørk og SPC firmaet godt nok. Han har vært helt enestående fra begynnelse til slutt.
– vi kom ganske raskt frem til en leilighet vi var svært fornøyd med og prisen var langt lavere enn forventet. Ut fra den i utgangspunktet gunstige pris klarte så Thomas å prute den ytterligere ned 20 000 euro!! ETT ENESTÅENDE KJØP.
– etter det har han vært behjelpelig med alle praktiske problem som dukket opp. Han hjalp oss å skaffe en flink norsk advokat, han fikk ordnet med at leiligheten ble pusset opp, han tok imot og skrudde sammen IKEA møblene vi hadde bestilt og svarte hele tiden på alle mulige spørsmål vi hadde. EN ENESTÅENDE OPPFØLGING.
Thomas og hans SPC anbefales på det varmeste

Marianne Killi og Gerhard Gerhardsen

Tom Hauglund (NO) reviewed SPC – Scandinavian Property Center — 5 stars on faceBook August 1, 2017
Thomas kan du stole på at vil ditt beste, og de vokser ikke på trær i Marbella. Velg deg en megler med utdannelse og erfaring, som snakker norsk og ikke minst er tilstede i Spania. Anbefaler Thomas på det sterkeste!!

Jens Hobroh (SE) reviewed SPC – Scandinavian Property Center — 5 stars on FaceBook August 3, 2017
If you’re serious about buying a property in Costa del Sol – SPC & Thomas is your guy!

Vi är så glada och tacksamma att vi hade turen att råka på och anlita Thomas som vår köpagent. Utan honom hade vi inte hittat något så bra och som passade OSS så bra. Detta trots att vi bokstavligen tittat på flera tusen lägenheter online. Jag hade pratat med ett tiotal agenter och var ärligt talat rätt trött på det. Men när en av mina sökningar genererade ett samtal från Thomas så kändes det annorlunda. Det var enkelt, trevligt, informativt, prestigelöst, intressant och förbehållslöst. Thomas må vara norrman men pratar en mycket bra svenska också. Min fru var redan nere i Marbella och tittade på lägenheter med andra agenter men pga det positiva intrycket bad jag henne att prata med Thomas trots att hon redan hade en full agenda. En av de grejerna som gör Thomas så bra på sitt jobb är att han förstår fort vad det är vad man söker. En skandinavisk mindset som vet vad man förväntar sig och vad man söker. En annan mycket bra sida är hans stora förmåga att se möjligheter med lägenheter. Det kan öppnas upp och flyttas omkring men han kan även se när det finns begränsningar i lägenheten som gör den mindre lämpad. Hans alternativa jobb skulle kunna vara konsult inom detta. I Spanien tar allting med lägenhetsköp längre tid än vad det tar i Sverige där du kan göra din livs investering inom en vecka. Det känns osäkert när man inte har riktig förståelse för hur processen fungerar i Spanien och varför saker drar ut på tiden med advokater till exempel. I hela processen före OCH efter har Thomas gjort ett jobb som överträffar vad som är rimligt att förvänta sig. Vi har kunnat känna en trygghet genom att ha Thomas vid vår sida. Han hjälper och slåss för dig i förhandlingen med säljaren. Men det slutar inte där. Vi har fått mängder med råd och hjälp med allt möjligt även efter avslut. Vi rekommenderar redan våra vänner som går och tänker/drömmar att bestämma sig. Sätta sin budget och när de är redo att ta steget så ska de använda Thomas som sin agent. Själv är jag typen som hatar dålig service och gärna/ofta skriver en dålig recension. Därför är det kul att för omväxling varmhjärtat få skriva en välförtjänt över förväntan positiv!

Conzitta Mellgren (SE) reviewed SPC – Scandinavian Property Center — 5 stars on FaceBook January 25, 2018
Är i Spanien för att ev hitta vårt semesterhus. Tack för er hjälp
Fjäråsbor